Installatie van mechanische ventilatie

A.J.D Installatiebedrijf verzorgd vakkundige installatie van mechanische ventilatie. Een goede ventilatie van uw woning of werkruimte voorkomt vocht en schimmel en daarmee mogelijke gezondheidsproblemen.


Ventilatie van uw woning

Nieuwe woningen worden tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat er nauwelijks nog natuurlijke ventilatie plaatsvindt. Een goede ventilatie is echter wel van groot belang voor een gezond klimaat in huis. Mechanische ventilatie biedt de oplossing. Er zijn meerdere systemen beschikbaar, van een simpele ventilatie tot een systeem die ook nog eens kan zorgen voor energiebesparing. Welk ventilatiesysteem bij uw wensen past, vertellen we u graag tijdens een vrijblijvend gesprek.


Onderhoud mechanische ventilatie

Stel u heeft een goedwerkend ventilatiesysteem, dan wilt u ook dat deze goed blijft werken natuurlijk. Voor gedegen onderhoud aan uw mechanische ventilatie schakelt u ook de hulp in van A.J.D Installatiebedrijf. We verwijderen o.a. stof en vuil uit de ventielen en controleren het systeem. Zo blijft uw ventilatie goed en energiezuinig werken.Offerte aanvragen?

Voor het verhelpen van een lekkage, het ontstoppen van riool of sanitair en de aanleg van water- of gasleidingen, neemt u contact op met A.J.D Installatiebedrijf. Onze loodgieters staan altijd voor u klaar!