Airco installatie en onderhoud.

Airconditioning zorgt voor een verkoelende temperatuur in huis op warme dagen. Met een goede airco bent u verzekerd van een aangename klimaat in huis. De systemen van tegenwoordig kunnen niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen, ontvochtigen en bevochtigen. Aircosystemen zijn multifunctioneel!


Onderhoud van uw airconditioning

Zoals bij alle apparaten is regelmatig onderhoud aan uw airco van groot belang. Slecht onderhouden aircosystemen veroorzaken nare luchtjes en zelfs gezondheidsklachten. Daarbij kan een niet-effectief apparaat zorgen voor een hogere energierekening. Wanneer u de hulp inschakelt van A.J.D Installatiebedrijf, verzorgt onze installateur het reinigen van de filters en het bijvullen, indien nodig. Ook voeren we een grondige check uit over het gehele systeem. Zo bent u gegarandeerd van een airco dat goed zijn werkt blijft doen.


Aangename klimaat in huis

Met een airco, geïnstalleerd door A.J.D Installatiebedrijf, bent u altijd gegarandeerd van een systeem dat bij uw wensen en interieur past. We kunnen vele soorten modellen leveren, denk bijvoorbeeld aan een mobiele airco voor in de slaapkamer of een compleet klimaatsysteem voor de gehele woning. Onze installateurs beschikken over ruime ervaring en expertise en zorgen daarmee voor een deskundig geïnstalleerde airco waar u jarenlang plezier van zult beleven.Offerte aanvragen?

Voor het verhelpen van een lekkage, het ontstoppen van riool of sanitair en de aanleg van water- of gasleidingen, neemt u contact op met A.J.D Installatiebedrijf. Onze loodgieters staan altijd voor u klaar!